Evenemang

Wild West Run

WESTERN FARM Buddbyvägen 6, Boden, Sweden

8 september 2018 Förflytta dig 120 år tillbaka i tiden och testa dina fysiska gränser! WWR (Wild West Run) är en tävling där din fysiska förmåga kommer ställas på prov. Tävlingen är individuell och genomförs i anslutning till Western farm i Boden. WWR 2018 har banor/klasser från de allra minsta upp till seniorer.   Tävlingen lämpar sig för er som […]

Grillkväll med Selets Bruksgård & Sebastian Gröndal

Välkommen till oss denna varma fredagskväll i juli för en grillkväll i våra hemtrevliga och mysiga stugby. Kvällens kock, Sebastian Gröndal, har tagit fram en fantastisk lokalproducerad grillbuffé med kött från Selets Bruksgård, lokala primörer och tillbehör.

150kr – 295kr

Gåsteatern – Lustspelet “Släktingar & Oäktingar”

Välkommen till sommarens skrattfest! Under utvalda datum i juli får vi besök av den populära Gås-teatern och deras lustspel/buskis "Släktingar & Oäktingar".
Tillgängliga datum: 11 juli, 13 juli, 15 juli, 17 juli

200kr

Megafest – Säsongsavslutning

VIGILAND - SNÖVIT - "OKLART"
Kom och dansa ut sommaren med oss! Säsongsavslutning och största kvällen på hela sommaren. 7 barer, 3 scener, liveband, 2 dansgolv och DJ. Plus en massa artister som är redo att underhålla er hela kvällen!

240kr – 355kr

Megaloppis

Det är åter igen dags för den stora succén, MEGALOPPIS mitt i Vilda västern! Lönsamt, roligt och bra för miljön. Så rensa ditt förråd eller sväng bara förbi Western Farms för att fynda!

250kr

Megafest – Dani M

Hösten är på ingång och det tycker vi är vårt att fira med en MEGAFEST! 5 barer, 2 scener, 2 dansgolv och DJ. Vi utlovar er en galen natt med DANI M på scen!

180kr – 295kr

Spökvandring på Western Farm

Fredagen den 1 november hemsöks Western Farm av andar, spöken och troll. Ta med din familj och vänner och bege er ut på spökvandring i skogsspåret runt om Western Farm i jakten på gömda ledtrådar. Lyckas ni lösa gåtan?

50kr

Halloween – Megafest

Åldersgräns 18+
LIVE PÅ SCEN: NAUSE & ESTRADEN

Är ni redo för Norrlands största Halloweenfest? Lördagen den 2 november kommer andar, gastar, vampyrer, troll & diverse annat löst folk att hemsöka Western Farm

240kr – 355kr

Näringslivsgalan

Gör er redo för årets Näringslivsgala i Boden! En helkväll med fest och hyllning till handlingskraften och företagsamheten i Boden. Galan sätter fokus på drivande människor som genom sin verksamhet skapar en framtid för både sig själva och andra inom kommunen. 

Skolavslutnings-café

Välkommen till Western Farm Village! Idag utgör den lilla ursprungliga gården hjärtat av Western Farm. Här får du uppleva en mysig miljö med sittplatser både inomhus och utomhus...

Drive in concert & cinema

Delta i ett fullständigt unikt evenemang! En av Sveriges första drive in-konserter och drive in-bifograf sätts upp på Western Farms parkering i Boden. Välkommen!

110kr – 240kr

Wild West Run

Wild West Run (WWR) är en tävling för hela familjen oavsett om du är elit eller motionär. WWR genomförs i terrängen runt Western Farm i Boden.

Spökvandring på Western Farm

Fredag den 30 oktober hemsöks Western Farm av andar, spöken och troll. Ta med din familj och vänner och bege er ut på spökvandring i skogsspåret runt om Western Farm i jakten på gömda ledtrådar. Lyckas ni lösa gåtan?

50kr – 100kr

Halloween – Megafest

Åldersgräns 18+

Är ni redo för Norrlands största Halloweenfest? Lördagen den 31 oktober kommer andar, gastar, vampyrer, troll & diverse annat löst folk att hemsöka Western Farm.

Värdshusets glass- & pizzabar

Det blir glassigt på Western Farm i sommar. Den 2 juli är det äntligen dags för premiären av Tegelbrukets kulglass i Western Farms värdshus. Njut av våra goda pizzor, fika samt både varm och iskall dryck.

Recurring

Bakluckeloppis – Tisdagar i juli

Vi kan med glädje meddela att succén Bakluckeloppis är tillbaka! Lönsamt, roligt och bra för miljön. Så rensa ditt förråd och packa bilen full. Eller sväng bara förbi Western Farms för att fynda!

Familjeonsdag 7 juli – Live på scen: Dollystyle

7 juli hälsar vi välkommen till Dolly Style! Showen startar 15:30 och i priset ingår även dagsentré till vår upplevelsepark. Ta med en filt och ta plats i gräset framför scenen som är placerade enligt FHM:s rekommendationer. Obs! Begränsat antal platser.

195kr – 250kr

Allsång i parken – Kaliffa & Mimi Werner – 10 juli

KÖP DINA BILJETTER PÅ PLATS PÅ WESTERN FARM! Greppa sånghäftet och häng med, lördagar i juli hälsar vi välkommen till flera av Sveriges största artister. Lördag 10 juli välkomnar vi Kaliffa & Mimi Werner tillsammans med Stefan Gunnarson och sitt husband.

195kr – 516kr

Familjeonsdag 14 juli – Live på scen: Klara Hammarström

14 juli hälsar vi välkommen till Klara Hammarström! Showen startar 15:30 och i priset ingår även dagsentré till vår upplevelsepark. Ta med en filt och ta plats i gräset framför scenen som är placerade enligt FHM:s rekommendationer. Köp förköp här eller i vår entré på plats på Western Farm.

195kr – 250kr

Allsång i parken – Sonja Aldén & Bo Selinder – 17 juli

Greppa sånghäftet och häng med, lördagar i juli hälsar vi välkommen till flera av Sveriges största artister. Lördag 17 juli välkomnar vi Sonja Aldén & Bo Selinder tillsammans med Stefan Gunnarson och sitt husband. Köp förköp här eller i vår entré på plats på Western Farm.

195kr – 516kr

Familjeonsdag 21 juli – Live på scen: Robin Bengtsson

21 juli hälsar vi välkommen till Robin Bengtsson! Showen startar 15:30 och i priset ingår även dagsentré till vår upplevelsepark. Ta med en filt och ta plats i gräset framför scenen som är placerade enligt FHM:s rekommendationer. Köp förköp här eller i vår entré på plats på Western Farm.

195kr – 250kr

Allsång i parken – Kalle Moraeus – 24 juli

Greppa sånghäftet och häng med, lördagar i juli hälsar vi välkommen till flera av Sveriges största artister. Lördag 24 juli välkomnar vi legenden Kalle Moraeus tillsammans med Stefan Gunnarson och sitt husband. Köp förköp här eller i vår entré på plats på Western Farm.

195kr – 516kr

Familjeonsdag 28 juli – Live på scen: Hanna Ferm

28 juli hälsar vi välkommen till Hanna Ferm! Showen startar 15:30 och i priset ingår även dagsentré till vår upplevelsepark. Ta med en filt och ta plats i gräset framför scenen som är placerade enligt FHM:s rekommendationer.

195kr – 250kr

Allsång i parken – Chris Kläfford & Bakvattnet – 31 juli

Greppa sånghäftet och häng med, lördagar i juli hälsar vi välkommen till flera av Sveriges största artister. Lördag 31 juli välkomnar vi Chris Kläfford & Bakvattnet tillsammans med Stefan Gunnarson och sitt husband. Köp förköp här eller i vår entré på plats på Western Farm.

195kr – 518kr