Slide

Nöjesparken

Matservering i Nöjesparken

icon box image

Rawhide Saloon

I Rawhide Saloon kan du njuta av dagens rätt i stora och fräscha lokaler. Varje dag serveras dagens rätt och självklart även pannkakor efter maten. Miss Nellie är förälskad i pannkakor och har fått ärva receptet av hennes mormors mormors mor. Mjöl, mjölk, ägg, smör & salt, men glöm inte det viktigaste av allt, en gnutta kärlek.

Meny
icon box image

Kristinas Våffelstuga

I mitten av 1800-talet kom järnspisen till Sverige och det tog inte länge innan succén var ett faktum. Kristina var den första som jobbade i vår våffelstuga och hennes kärlek och recept för våfflor går vidare än idag i generationerna. Förutom nygräddade våfflor hittar du även här fikabröd, godis och glass.

Meny
icon box image

Värdshuset

Det gamla värdshuset Village är beläget i hjärtat av Western Farm. Här kan du njuta av en kopp kaffe, hemlagad mat och dagsfärsk fikabröd. Glöm inte heller att testa den berömda Chiligrytan, som görs på ett hemligt recept. Men se upp så inte Scarface slängt lite dynamit i grytan!

Meny

icon box image

Burger House

Vem gillar inte burgare? Styr då kosan mot Burger House! Här hittar du allt från goda burgare till pommes, chilicheese, lökringar, läsk och ja, allt du kan tänkas vara sugen på. Testa Sheriffens 180g Big Meal eller varför inte Josés hamburgermål?
It’s burger o’clock!

Meny

PAKETERBJUDANDEN

AKTIVITETSPAKET
Vildmarksbad, paintball & middag

695:- per person

SOMMARPAKET VILLAGE
Småstuga (4-bäddsstuga)

1290:- för 4 personer

SOMMARPAKET VILLAGE
Småstuga (2-bäddsstuga)

1050:- för 2 personer

SOMMARPAKET VILLAGE
Mellanstuga (4-7 bäddar)

2090:- för 4 personer

SOMMARPAKET VILLAGE
Storstuga (4-8 bäddar)

2400:- för 4 personer

SOMMARPAKET VILLAGE
Storstuga (4-8 bäddar)

2600:- för 4 personer