BILD

Nöjesparken

FAQ

Får man ta med sig hund?

Hundar är tillåtna i vår upplevelsepark men måste vara kopplade för allas trivsel. Vi vill även göra våra besökare medvetna att det under våra öppettider förekommer höga och plötsliga ljud som kan upplevas som skrämmande för djur. Att ta med hundar sker på eget ansvar och risk.

Vad är era öppettider?

6 juli till 4 augusti
Tisdag – lördag 11:00-17:00

Vad händer vid regn?

Risk för regn? Ingen fara, vi håller ändå öppet vid regn. Det finns paraply att köpa i vår vilda västern butik samt möjlighet att ta del av vår regnponchos som delas ut.

Måste jag förboka?

Man kan inte förboka platser till vår upplevelsepark. Däremot kan man boka våra upplevelsepaket med boende som garanterar entré två dagar i samband med din vistelse.

Får man ta med sig matsäck?

Vi har ett stort utbud av olika matställen i upplevelseparken. Hittar du inget som faller dig i smaken får du självklart ta med dig matsäck. Matsäcken går att förtära längst ner i vår upplevelsepark där vi har bänkar och bord.

Vad är entrépriset?

Barn (över 1 meter, upp till 14 år) 220 kr
Vuxen (över 14 år) 250 kr
Senior (från 65 år) 195 kr
Familjekort (2 vuxna + 2 barn) 895 kr

Vad ingår i upplevelseparken?

I entrépriset ingår alla shower samt en större del av våra aktiviteter. Vissa aktiviteter tillkommer det kostnad för, dessa är:
– Fotografering, zipline, tivoli, butiken, paintball & matutbud

Hur bokar jag boendepaket?

Boendepaket kan antingen bokas online via vår hemsida eller direkt via telefon och mail. Har du några funderingar eller frågor? Tveka inte att kontakta oss.

0921 – 151 00
info@westernfarm.se

Hur hittar jag till Western Farm?

Vår adress är Buddbyvägen 66, 961 42, Boden

Spana in vår vägbeskrivnings nedan:
1. När du kommer in till Boden, ta höger vid Nordpoolen (se skylt)
2. Ta första till vänster (se skylt)
3. Följ vägen, förbi två rondeller, i cirka 6 km
4. Western Farm kommer finnas på din högra sida efter vägen, det är ordentligt skyltat och går inte att missa

Dagsschema

Wild West Musical & Stunt Show

Trollskogen

Föreställningstider

12:00, 14:00, 16:00

Plats

Showplatsen

I Shadow Creek råder lugn och harmoni tills en dag då banken helt plötsligt blir utsatt för ett misslyckat rånförsök. Bakom rånet ligger två av stadens nytillkommna medborgare, och vad är egentligen stadens skolfröken Miss Nellys inblandning i det hela? Följ den spännande upplösningen varje dag hos oss vid den stora showarenan.

Föreställningstider

11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30*, 16:30

Plats

Trollskogen

I en glänta inne i den trolska skogen, bland träd, mossa och stenar bor renen Viska och trollet Trud. Dom älskar att få besök och tar dig gärna med på en förtrollande sagostund där dom berättar om den där dagen för länge sen när dom träffades och blev vänner för första gången…

Safari

Föreställningstider

11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30*, 16:30

Plats

Safari-delen

Hos vår dinosaurieskötare vilar just nu ägg som är färdigkläckta närsomhelst, det bor även två nykläckta dinosauriebebisar, som om du har tur, kanske är vakna och vill hälsa. Varje timma får du följa med in i hägnet och träffa vår T-rex, han är bara ett år gammal, men har redan lärt sig ett och annat trick han gärna visar upp.

Allsång i Shadow Creek

Föreställningstider

15:00*

Plats

Allsång, stora scen

Vad sägs om en blandning av allsång, musicquiz och lite humor? Häng med när våra cowboys och cowgirls stämmer upp och bjuder in till allsång varje dag på stora scenen. Varje onsdag i juli får vi besök i parken av en svensk känd artist, så slå dig ner i gräset framför stora scenen och avnjut en picknick till riktigt bra artistframträdanden!

Boskapsdrivning

Föreställningstider

13:00

Plats

Hästarenan

Varje dag driver vi våra kor från prärien till hästarenan för vattning och utfodring. Passa på att titta på våra 40 black angus boskap i samband boskapdsdrivningen.

Filmvisning – Historian om WF

Föreställningstider

11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30*, 16:30

Plats

City Hall

Lär dig mer om historien om Western Farm. Varje dag har vi filmvisning inne i City Hall där du får lära dig allt om vilda västern. Utanför kan du köpa både popcorn och sockervadd för att maximera filmvisningen.

Matservering i Nöjesparken

icon box image

Josés Taverna

När du besöker Josés Taverna står vilda västerns världsberömda tacobuffé uppdukad. Varje dag serveras även dagens rätt och en smarrig pannkaksbuffé. Miss Nellie är förälskad i pannkakor och har fått ärva receptet av hennes mormors mormors mor. Blanda mjöl, mjölk, ägg, smör & salt tillsammans med en gnutta kärlek.

Meny
icon box image

Safari-stugan

Välkommen till årets nya safari-stuga! Efter du besökt vår spännande safaridel kan det passa bra med något svalkande att dricka. Här hittar du allt från exotisk frukt till Miss Nellis morotskaka. Safaristugan har stadens Sheriff Charles själv snickrat efter sin långa resa i öknen.

Meny
icon box image

Burger House

Vem gillar inte burgare? Styr då kosan mot Burger House! Här hittar du både smarriga burgare, nuggetsmenyer, pommes och mycket annat gott. chilicheese, lökringar, läsk och ja, allt du kan tänkas vara sugen på. Testa Scarefaces 150g Meal eller varför inte Josés hamburgermål? It’s burger o’clock!

Meny

icon box image

Värdshuset

Glass i stora lass! I sommar hälsas ni välkomna till pop up-glassbaren i Värdshuset. Här hittar du produkter från Tegelbrukets Hantverksmejeri och kan välja fritt av dina favoriter gällande olika toppings. Njut av våra hembakade pizzor, fika och både varm och kall dryck. Värdshuset håller utöver parkens öppettider även öppet varje dag mellan 16:00-21:00.

Meny
icon box image

Pizza Sombrero

Är du sugen på pizza? Då har du hamnat rätt! Pizza Sombrero erbjuder ett stort utbud av olika pizzor med topping. Testa en western farm special eller en klassisk kebab. Till pizzan serveras även stadens världsberömda pizzasallad. Men passa dig, man vet aldrig vad Scareface ställer till med. Hans favoritmat är nämligen pizza och den som kommer emellan Scareface och hans mat kan få stå som motståndare i en livsfarlig duell.

Meny