Nöjesparken

Matservering i Nöjesparken

icon box image

Joses Taverna

Shadow Creek första restaurang öppnades året 1999. Inne i saloonen hittar du en rykande het tacobuffé a la José och en härlig klassisk pannkaksbuffé.
Barn under 12 år 69:- (ingår festis) Vuxen 129:-

Meny

icon box image

Fastfood

Passa på att stanna till på Fastfood som ligger efter gatan på väg mot djurfarmen. Här finns något för alla. Välj mellan strips, varmkorv, grillkorv, chicken nuggets, sallader, falafel och vårrullar.

Meny

icon box image

Burger House

Vem gillar inte burgare?! I Burger House hittar du högrevsburgare, barnburgare, retrofries, chilicheese, lökringar och ja, allt du är sugen på. Men se upp för Scareface, han älskar också hamburgare.

Meny

icon box image

Coffee Corner

Det första kaffet kom till Sverige 1685 och i början av 1700-talet hade Stockholm ett femtital kaffehus. Året 1756 infördes ett förbud mot kaffedrickande och blev man ertappad utdömes böter. Som tur är har vi inte lika stränga lagar här i Shadow Creek. Här kan du njuta av kaffe, fika, mackor, godis och självklart massor utav glass.

Meny

icon box image

Kristinas Våffelstuga

I mitten av 1800-talet kom järnspisen till Sverige och det tog inte länge innan succén var ett faktum. Kristina var den första som jobbade i vår våffelstuga och hennes kärlek och recept för våfflor går vidare än idag i generationerna. Förutom nygräddade våfflor hittar du även här fikabröd, godis och glass. Våffla med sylt och grädde 35:-

Meny

icon box image

Värdshuset

Det gamla värdshuset Village är beläget i hjärtat av Western Farm. Här kan du njuta av en kopp kaffe eller fikabröd hela sommaren. Varje dag bakar vår husmor Rigmor dagsfärskt fika som du inte får missa. Glöm inte heller att testa den berömda Chiligrytan, som görs på ett hemligt recept som Miss Nellie ärvt av hennes mormors mormors mor.

Meny

PAKETERBJUDANDEN

SOMMARPAKET VILLAGE
4-bäddsstuga

NÖJESPARKEN FAMILJ
(2 barn & 2 vuxna)

SOMMARPAKET VILLAGE
Tres Amigos(7 bäddar)

ÄVENTYRSPAKETET
Nöjesparken & Zipline