Evenemang

Spökvandring

Fredag den 29 oktober hemsöks Western Farm av andar, spöken och troll. Ta med din familj och vänner och bege er ut på spökvandring i skogsspåret runt om Western Farm i jakten på gömda ledtrådar. Lyckas ni lösa gåtan?

79kr – 150kr

Halloween – Megafest

Åldersgräns 18+ OBS! INGA MASKER TILLÅTNA!

Är ni redo för Norrlands största Halloweenfest? Lördagen den 30 oktober kommer andar, gastar, vampyrer, troll & diverse annat löst folk att hemsöka Western Farm.

250kr – 370kr

Kamratmiddag Lilla Världscupen

Välkommen till Kamratmiddag med Lilla Världscupen! Under kvällen anordnas prisutdelning och middag bestående av tacobuffé samt dessert. Boka dina platser till den 26 mars redan idag!

160kr – 180kr

MEGAFEST – Travkväll

Genom åren så har vi här på Western Farm skapat en tradition, som fortsätter även i år. När V75 kör sina midnattslopp så bjuder vi till ordentligt! Välkommen till sommaren första megafest!

280kr – 395kr

NORDIC FESTIVAL

Nordic Festival är en två dagars festival som äger rum 1-2 juli inne på Western Farms område, där finns två innescener en stor utescen, en livebandscen, tre dansgolv, 8st barer! Följande artister kommer att spela, Otto Knows, Broiler, Freddy Kalas, Greekazo, ODZ, Loam och Albatraoz.

795kr – 1030kr

Wild West Run

Wild West Run (WWR) är en tävling för hela familjen oavsett om du är elit eller motionär. WWR genomförs i terrängen runt Western Farm i Boden.

FESTKVÄLL 17 september

ÅLDERSGRÄNS 18+ I Hösten är på ingång och det tycker vi är värt att fira med en FESTKVÄLL! Vi utlovar  en galen natt med inte en, utan TVÅ stycken liveartister! Vi hälsar välkommen till "Hooja" och "Sofie Svensson & Dom Där"!

330.00kr – 695.00kr

Spökvandring

Fredag den 28 oktober hemsöks Western Farm av andar, spöken och troll. Ta med din familj och vänner och bege er ut på spökvandring i skogsspåret runt om Western Farm i jakten på gömda ledtrådar. Lyckas ni lösa gåtan?

79.00kr – 229.00kr

Halloween Festkväll

ÅLDERSGRÄNS 18+ I Gör er redo för Norrlands största Halloweenfest! Lördag den 29 oktober förvandlas Western Farm traditionsenligt till en spökstad där mystiska varelser vandrar våra gator. Under kvällen hälsar vi välkomnar vi inte en, utan TVÅ (!!) liveartister. Varmt välkommen till RIVSTART & FRICKY!

430.00kr – 550.00kr

Cannonball Winter Run avslutningsfest

Den 4 mars välkomnar vi er till ”Cannonball Winter Runs” avslutningsfest. Kvällen bjuder på en 3-rätters meny inklusive en fartfylld dinnershow. En trevliga afton i bilentusiasterna tecken.

595.00kr – 1195.00kr

Näringslivsgalan

Näringslivsgalan är en fest och hyllning till företagsamheten i Boden. För sjuttonde året hålls galan hos oss på Western Farm. Galan sätter fokus på drivande människor som genom sin verksamhet skapar en framtid för både sig själva och andra inom kommunen. 

Sommarpremiär FESTKVÄLL

Äntligen kickar vi igång länets festivalsommar med dunder och brak. Missa inte årets stora sommarpremiär på Western Farm, denna härliga kväll i juni där det dansas så länge midnattssolen glöder. Åldersgräns 18+

405.00kr – 540.00kr

Sommarcafé i Western Farm Village

Äntligen slår portarna upp för sommarcaféet i Western Farm Village! Här kan du njuta av en kopp kaffe, glass eller något gott att fika och äta på värdshusets veranda. Under sommaren har Värdshuset öppet alla dagar mellan den 7/7 till 5/8 mellan klockan 11:00-19:00.

Säsongsavslutning FESTKVÄLL

Western Farms största festkväll, kom och dansa ut sommaren på vår säsongsavslutning! Sju barer, tre scener, liveband, dansgolv, DJ och artister. Gör er redo för en helkväll under en av årets största kvällar! Bussar från Luleå, Piteå, Boden och Älvsbyn! Åldersgräns 18+

405.00kr – 540.00kr

Wild West Run

Det har åter igen blivit dags för årets upplaga av vår populära extreme challenge ”Wild West Run”. Med en unik miljö och hela västernstaden som inramning blir denna tävlingen en av Sveriges mest unika tävlingar i sitt slag. Förbered dig på kallt vatten, gyttja, hinder och pumpande adrenalin.

AFTER TRAV – Festkväll

För första gången kommer v75 till Bodentravet under hösten och i traditionsenlig anda arrangeras den stora "AFTER TRAV"-festen på Western Farm. Dansa till livemusik, delta i våra spännande aktiviteter och testa vår BBQ-buffé. GRATIS INTRÄDE OCH BUSSAR!

195kr

Spökvandring

Varje år förvandlas Western Farm till en spökstad som hemsöks av andar, spöken, zombies och andra läskiga varelser. Ta med dina vänner på en skrämmande vandring i skogsspåret runt om Western Farm. Missa inte årets populäraste evenemang som sålt slut fem år i rad.

134.00kr – 234.00kr

Halloween Festkväll

ÅLDERSGRÄNS 18+ I Gör er redo för Norrlands största Halloweenfest! Lördag den 28 oktober förvandlas Western Farm traditionsenligt till en spökstad där mystiska varelser vandrar våra gator. Under kvällen hälsar vi välkomnar vi inte en, utan TVÅ (!!) liveartister. Varmt välkommen till ODZ & PERZZONA!

430kr – 550kr

Wild West FMX

Gör er redo för Bodens aktivitetsfest! Lördag 16 mars förvandlas Western Farm för första gången till en skoterstad med aktiviteter för hela familjen där både skotrar och hästar tar plats på våra gator. Missa inte den stora skotershowen med Rasmus Johansson, ett av de Sveriges största namn inom den internationella freestyle scenen!

95kr – 2995kr

Näringslivsgalan

Näringslivsgalan är en fest och hyllning till företagsamheten i Boden. För artonde året hålls galan hos oss på Western Farm. Galan sätter fokus på drivande människor som genom sin verksamhet skapar en framtid för både sig själva och andra inom kommunen. 

Festkväll 15 juni

Äntligen kickar vi igång länets festivalsommar med dunder och brak. Missa inte årets stora sommarpremiär på Western Farm, denna härliga kväll i juni där det dansas så länge midnattssolen glöder. Bussar från Luleå, Piteå, Boden och Älvsbyn!

395.00kr – 4295.00kr