Evenemang

EVENEMANG

Wild West FMX

Gör er redo för Bodens aktivitetsfest! Lördag 16 mars förvandlas Western Farm för första gången till en skoterstad med aktiviteter för hela familjen där både skotrar och hästar tar plats på våra gator. Missa inte den stora skotershowen med Rasmus Johansson, ett av de Sveriges största namn inom den internationella freestyle scenen!

Skaffa Biljetter 95.00kr – 2995.00kr 2 365 biljetter kvar

Näringslivsgalan

Näringslivsgalan är en fest och hyllning till företagsamheten i Boden. För artonde året hålls galan hos oss på Western Farm. Galan sätter fokus på drivande människor som genom sin verksamhet skapar en framtid för både sig själva och andra inom kommunen. 

Festkväll 15 juni

Äntligen kickar vi igång länets festivalsommar med dunder och brak. Missa inte årets stora sommarpremiär på Western Farm, denna härliga kväll i juni där det dansas så länge midnattssolen glöder. Bussar från Luleå, Piteå, Boden och Älvsbyn!

Wild West Run

Det har åter igen blivit dags för årets upplaga av vår populära extreme challenge ”Wild West Run”. Med en unik miljö och hela västernstaden som inramning blir denna tävlingen en av Sveriges mest unika tävlingar i sitt slag. Förbered dig på kallt vatten, gyttja, hinder och pumpande adrenalin.