Megafest – Säsongsavslutning

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Megafest – Säsongsavslutning

17 August, 2019,00:00 - 18 August, 2019,02:00

240kr – 355kr

Kom och dansa ut sommaren med oss! Säsongsavslutning och största kvällen på hela sommaren. 7 barer, 3 scener, liveband, 2 dansgolv och DJ. Plus en massa artister som är redo att underhålla er hela kvällen!

VIGLAND
Det är väldigt få artister i Sverige som har blommat upp som Vigiland har gjort den senaste tiden. Duon, som består av Claes Remmened Person och Otto Pettersson från Västervik har med sitt populära bounce-sound slagit sig in på både på folks spellistor och dansgolv landet över.

Vigilands stora genombrott kom 2014 när de slog igenom med hiten ’UFO’ som klättrade upp på topplistorna och Top-10 på Spotify. Den 17 augusti står dom på Western Farms stora scen!

SNÖVIT
På kort tid har Snövit lyckats bli en av dom mest profilerade artisterna och omtalad undergroundrappare i Sverige. Aldrig tidigare har Sverige fått möte det soundet som Snövit och TV FEH bjuder på i sin musik och framträdanden. Ultramodern hiphop med influenser av allt du kan hitta online. Efter omtalande spelningar på Emmaboda, Brännbollsyran och Smokepurrp så är den äntligen dags för Snövit att headlina sin första egna turne.

Ta chansen att va på plats när Snövit spelar på Western Farm och få möjligheten att träffa honom och andra medlemmar från TV FEH. Tillsammans med er kommer vi göra showen till ett minne för livet.

Oklart – Party & Coverband
Det Bodenbaserade partybandet Oklart bildades hösten 2015 av en ren slump. Tillsammans så har man numera etablerat sig på den Norrbottniska coverbands-kartan. Oklart party & coverband spelar blandade hits i genren Rock-Pop-Schlager, och så klart lite Achy Breaky Heart!

Entrépris
230:- + 10 kr serviceavgift

Åldersgräns
18+

Öppettider
21-03

Boka ditt boendepaket här

Details

Start:
17 August, 2019,00:00
End:
18 August, 2019,02:00
Cost:
240kr – 355kr
Event Category: