Familjeonsdag 7 juli – Live på scen: Dollystyle

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Familjeonsdag 7 juli – Live på scen: Dollystyle

7 juli, 2021,11:00 - 17:00

195kr – 250kr

Familjeonsdag 7 juli med Dolly Style

Varje onsdag under parkens ordinarie öppettider bjuder Western Farm på familjeonsdag med svenska gästartister. Ta med dig hela familjen och kom hit och njut av en heldag med shower, musik och teater + en ny svensk gästartist varje onsdag.

I priset ingår entré till upplevelseparken samt show med Dolly Style 15:30.
Ta med din egen filt och ta plats i gräset framför festivalscenen eller välj några av våra bord som är placerade enligt FHMs rekommendationer.

Hur vi följer restriktioner
Vi bygger om vår stora festivalscen med Corona anpassning. Kring scenen skapas ett lummigt “park-område” där vi kan behålla distans. Scenen som tidigare år har mött en stående publik på 4000 personer får nu istället 300 sittande picknickgäster.

I samarbete med
Tillsammans med United Stage tar vi fram en helt ny produkt sommaren 2021 för att behålla och skapa ny attraktionskraft till kulturen och till våra scener. Så rulla ut picknick-filten och slå dig ner i gräset – Vi ses i sommar!

Förköp
Observera att det till våra familjeonsdagar endast släpps ett begränsat antal förköp. Detta görs för att vi reserverar oss för högt tryck i vår upplevelsepark och vill kunna säkerställ säkerheten.

Detta betyder att vi eventuellt kan sälja slut på våra förköp i förtid och att parken den onsdagen endast är öppen för förbokade gäster.

Detaljer

Datum:
7 juli, 2021
Tid:
11:00 - 17:00
Kostnad:
195kr – 250kr