Catering för alla tillfällen

Catering för alla tillfällen

Intervju med Lina Ax om årets Julshow

Nu siktar Western Farms producent Lina Ax mot nya höjder. Hennes ambition är att ständigt utvecklas och ge publiken något nytt.
Tillsammans med årets showartister gör hon det klart för oss att årets show kommer bli bättre än någonsin tidigare.

Här nedan kan du läsa vår intervju med Lina Ax. Läs mer om hennes vision för årets Julshow för 2022!

Hur kommer ni toppa årets förra succé?
Årets produktion ska toppa förra årets succé, både vad gäller kläder, shownummer och musik, det är varje års strävan. I år kommer det bli en fullspäckad show!

Vad gör att ni står ut från andra event?
Christmas Extravaganza är Norrlands största julbordsshow, och jag tycker även att vi gång på gång bevisar att det är Norrlands bästa julbordsshow och definitivt en av Sveriges bästa julbordsshower! Det man upplever under julperioden på Westernfarm är helt klart svårslaget, och man vill att verkligen alla ska få uppleva det.

Vad är nytt för i år?
Det som är helt nytt i år är att vi kommer se en ensemble som samtliga består av enbart sångare, så vi satsar på feta sångnummer som ska få håret att resa sig, och vi ska få lära känna artisterna som står på scenen lite närmare och personligare i år, då dom ska med sina egna favoritband eller artister, leda publiken genom showen som bygger på att vi ska hitta musikens absoluta kunglighet.

Vad för typ av musik kommer vi kunna vänta oss?
Årets show består av riviga nummer, fullt ös och pampiga showupplevelser som får håret att resa sig. I denna kärleksfulla hyllning till våra allra största band och artister genom tiderna, tar vi er tillbaks till tiden då man kunde få titeln ”The King” men det bjuds även på nutida hits från våra allra senaste megastars. Publiken får chansen att tillsammans med artisterna bestämma sig för vem eller vilka som är musikhistoriens allra största kungligheter i ”Battle of Royals”.

Lina Ax, produktionschef Western Farm