Catering för alla tillfällen

Catering för alla tillfällen

Intervju med köket om visionen för årets julbord

Här nedan kan du läsa vår intervju med Western Farms kökschef Henrik.
Läs om han syn på framtiden och hans visioner och ambitioner! Under 2023 satsar han på att höja nivån ytterligare och erbjuda er Norrlands godaste julbord!

Hej Henrik! Hur är läget?
Hallå! Det rullar på, full fart mot julen.

Fint att höra! Hur redo är du för julen 2023?
Väldigt redo! Det är ett av våra största evenemang så det känns riktigt roligt.

Är The Green Table något ni kommer fortsätta med?
Absolut, det är givet! Green Corner kommer lyftas med fler nya rätter som medelhavslåda men vi behåller självklart favoriterna från fjolåret.

Suveränt! Vad har du vision under 2023?
Vi har en ny vision om att ta er på en resa till medelhavet och samtidigt jobba med lokala råvaror från Petterssons Chark, Svantes Vilt & Bär med flera.

Kan du ge oss några nyheter på julbordet?
Dessertbordet kommer presenteras fräschare i medelhavsstyle med traditionella inslag.

Till sist, vad är något du själv inte kan leva utan på julbordet?
Det är ett solklart val, som jag säger varje år, revbensspjäll!