Festkväll 15 juni

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Festkväll 15 juni

15 juni,21:00 - 16 juni,03:00

395.00kr – 4295.00kr

SPELSCHEMA
21-03 RedBull-tält med DJ
21-03 Jonathan Ahlström (Crystal Palace)
23:15 Papi Santana
00:00 Isac & Joel (Rawhide Saloon)
00:30 Lia Larsson
01:30 Drängarna

Äntligen kickar vi igång länets festivalsommar med dunder och brak. Missa inte årets stora sommarpremiär på Western Farm, denna härliga kväll i juni där det dansas så länge midnattssolen glöder. Bussar från Luleå, Piteå, Boden och Älvsbyn!

Gratis bussar från Travet till Western Farm var 30:e minut, mellan 22:00-00:00!

*** ARTISTER ***

DRÄNGARNA – Vissa traditioner är till för att hållas och denna håller vi hårt i! Kultbandet Drängarna slog igenom som en bomb året 1995 med hitlåten ”Vill du bli min fru?”. Dansa tills midnattssolen glöder och sjung med i vanlig ordning till hyllningssången “Vilda Västern i Boden”.

PAPI SANTANA – Papi Santana släppte sin första singel 2017 och efter det har succén varit ett faktum. Med en stor och bred följarskara samt wtt flertal hitlåtar har han slagit igenom ordentligt. En unik liveshow!

LIA LARSSON – Melodifestivalaktuella Lia Larsson från Mora är en av Sveriges mest populära profiler på TikTok med över 400 000 följare. Med flera virala låtar, däribland “Banka banka”, “Fara ner på byn” och “Pank” är succén ett faktum.

JONATHAN AHLSTRÖM – Underhållning på altanen är givet under våra festkvällar! I år hälsar vi välkommen till Bodenfavoriten Jonathan Ahlström. Dansa under midnattssolen till fartfylld musik.

ISAC BERG & JOEL AMRÉN –  Vi är glada att få presentera ännu ett lokalt band under vår festkväll! Sedan Isac och Joels första spelningar med det framgångsrika Luleå-bandet “Maisy” så har duon varit oskiljaktiga.

ÖPPETTIDER
21:00- 03:00

ÅLDERSGRÄNS
18+

Matförsäljning
På plats finns försäljning av mat, bland annat: kycklingrulle, shawrma, kebabrulle och 90g hamburgare.

Samarbetspartner

*** VÄSKFÖRBUD***
Vi kommer att följa Polisens riktlinjer som gäller vid festivalens tidpunkt, vilket i dagsläget innebär ett totalt väskförbud på festivalområdet. Plånböcker och mindre necessärer som får plats i fickan omfattas inte. Vi hänvisar i första hand till Polisens informationssida för svar på vanliga frågor: https://polisen.se/lagar-och-regler/vaskforbud-pa-storre-evenemang/

För er som behöver ha väska med er pga. exempelvis medicinska skäl finns en mindre väskgarderob utanför huvudentrén.

 

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Köp" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Start:
15 juni,21:00
Slutar:
16 juni,03:00
Kostnad:
395.00kr – 4295.00kr