Catering för alla tillfällen

Catering för alla tillfällen

Intervju med köket om visionen för årets julbord

Här nedan kan du läsa vår intervju med Western Farms kökschef Henrik.
Läs om han syn på framtiden och hans visioner och ambitioner! Under 2022 satsar han på att höja nivån ytterligare och erbjuda er Norrlands godaste julbord!

Hej Henrik! Hur är läget?
Hej! Trevligt att ses igen, med mig är det bara bra!

Suveränt! Hur redo är du för julen 2022?
Riktigt redo! Är så laddad att äntligen få köra julbord utan några restriktioner.

Är The Green Table något ni kommer fortsätta med?
Absolut! Vi trodde inte att det skulle bli en sån succé som det vart. Varje kväll kom det fram massor av människor som berättade att de vanligtvis inte äter vegetariskt men att de åt mer mat från The Green Table än vårt vanliga. Det känns som ett bra betyg för oss!

Suveränt! Vad har du vision under 2022?
Under detta år vill vi jobba ännu mer med lokalproducerat. Vi vill stödja lokala leverantörer och hitta saker som ingen annan har. Vi lägger stor viktigt på att vara unika och i framkant.

Kan du ge oss några nyheter på julbordet?
Absolut, utan att berätta för mycket så kommer vi se mycket egengravat på detta års julbord. Båda gällande kött och fisk, det kommer bli riktigt spännande.

Till sist, vad är något du själv inte kan leva utan på julbordet?
Det är ett solklart val, revbensspjäll!